Piter van der Ploeg nieuwe hoofdtrainer v.v. Holwerd

V.V. Holwerd heef in de 24-jarige Piter van der Ploeg een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het seizoen 2022 – 2023. Van der Ploeg, geboren en getogen in Holwerd, beschikt over zijn UEFA B papieren en is van 2018 tot en met het afgelopen seizoen eindverantwoordelijk geweest voor Be Quick Dokkum JO19-1. Hij zal worden bijgestaan door Jeroen van der Holst die heeft uitgesproken ook ambities in het trainersvak te hebben en die zo ook de mogelijkheid krijgt zich hierin te ontwikkelen.  Voor de balans in staf wordt nog gezocht naar een tweede ervaren leider.

Van der Ploeg kijkt uit naar zijn eerste klus bij de senioren:  “Mijn ambities liggen op de lange termijn in het trainersvak. Daarom wilde ik graag aan de slag bij een standaard team zodat ik mij hierin kan ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om samen met het team het beste uit onszelf te halen.”

Ook het bestuur is blij met de samenwerking “Piter is ambitieus en gedreven. De spelersgroep heeft eensgezind ingestemd en wij het juichen het toe om, als de mogelijkheid zich voordoet, een jonge enthousiaste trainer uit eigen dorp deze kans te bieden.” Aldus voorzitter Tsjitse de Haan.

Holwerd begint de voorbereiding op donderdag 11 augustus. Voordat de bekercampagne begint wordt er eerst geoefend tegen Ropta Boys, ASC en Be Quick Dokkum 2.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Zoeken
Of stuur ons een bericht