Futsal Holwerd 1 komt van een koude kermis thuis

We hebben inmiddels alweer afscheid genomen van de wintertijd en het futsalseizoen is nu ook afgelopen. Mooi op tijd dit jaar. In korte broek naar futsalwedstrijden is erg onlogisch maar ik heb het wel eens meegemaakt. De kampioenswedstrijd van vorig seizoen werd bijvoorbeeld ook erg laat nog gespeeld. Afgelopen woensdag moesten we onze laatste competitiewedstrijd spelen. Uit was Futsal Buitenpost/The Point 1 de tegenstander. Thuis hadden we de nummer drie van de ranglijst eerder dit seizoen met 11-5 verslagen. Dat vond ik toen nogal een prestatie van formaat.

Futsal Holwerd 1 behoudt ongeslagen status in thuiswedstrijden

Het weer houdt de laatste tijd niet over en ik ben blij dat ik alleen maar in zaal speel. Als zelfs het trainen van mijn zoontje afgelast wordt omdat het te nat is ben ik blij dat ik toch kan spelen ongeacht de weersomstandigheden. Op woensdagavond stond de laatste thuiswedstrijd van ons debuutseizoen in de tweede klasse op het programma. Potetos 2 was de tegenstander. In de allereerste wedstrijd van het seizoen gingen we uit in Groningen tegen deze tegenstander met 6-2 de boot in. Toen concludeerde ik al dat het wat scherper moest ten opzichte van vorig seizoen.

Futsal Holwerd 1 heeft het lastig met vijftal van Vijfje 5

Afgelopen woensdag was het vrij druilerig. Toen ik bij mijn zoontje stond te kijken die aan het trainen was op de vroege avond was ik blij dat ik een paraplu mee had anders was ik in de ruim drie kwartier flink doorweekt geweest. Gelukkig speel ik alleen maar in de zaal en daar zijn we niet afhankelijk van weersomstandigheden. Na mijn zoontje weer thuisgebracht te hebben in de auto snelde ik op de fiets naar het MFA want onze twaalfde competitiewedstrijd zou die avond gespeeld worden. In het MFA aangekomen zaten een onbekende man en vrouw op de bank in de hal te wachten.

Futsal Holwerd 1 zet negatieve reeks uitwedstrijden voort

Deze week stond er een uitwedstrijd op het programma. In Groningen was G.S.F.V. Drs. Vijfje 6 de tegenstander. Thuis hadden we eerder dit seizoen de rode lantaarndrager met 9-6 verslagen. Een uitoverwinning zou ons op de ranglijst doen stijgen tot de tweede plaats. Maar uit winnen is ons dit seizoen nog niet gelukt gek genoeg. Slechts één gelijkspel leverde al onze uitwedstrijden op tot nu toe. Thuis daarentegen zijn we onverslaanbaar, we hebben al onze thuiswedstrijden deze competitie gewonnen. Maar nu moesten we dus uit, en qua selectie hield het niet echt over.

feb

Voetbalverenigingen Holwerd en Blija genieten van heerlijke voetbalavond bij sc Heerenveen - PSV

Tijdens het seizoen organiseren sc Heerenveen en vv Holwerd veel leuke voetbalactiviteiten samen. Bijvoorbeeld de leuke Kaartverkoopactie van de afgelopen weken voor de wedstrijd tegen PSV. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt, want afgelopen zaterdag zaten er maar liefst 99 spelers, vrijwilligers en supporters uit Holwerd en Blija op de tribune bij sc Heerenveen - PSV!

Subscribe to vvHolwerd.nl RSS