Futsal Holwerd 1 herstelt zich knap van bekeruitschakeling

Afgelopen woensdag was ik nog wat katerig. Dat kwam niet van de bekeruitschakeling van een week eerder. Nee, ik was jarig de dag ervoor, en ik had me lekker op de alcohol gestort. Laat op de avond nog een paar Jägermeisters bezorgden mij zo’n fantastische verjaardag dat ik deze de volgende ochtend ook wat vervloekte. Gelukkig stond er die dag weer een derde helft op het programma. Hoe die zou verlopen was wel afhankelijk van de eerste twee helften woensdagavond, maar dat er bier gedronken zou worden na de tijd stond buiten kijf.

Futsal Holwerd strandt in de 8e finale ronde van de noordelijke beker

Deze week was er voor ons geen competitieronde maar gelukkig zaten we nog in de beker. In de 8e finale hadden we een uitwedstrijd geloot tegen Oeverzwaluwen 2, op papier een 3e klasser. Er lagen dus mogelijkheden dat wij als 2e klasser zouden doordringen tot de kwartfinale van de noordelijke beker. Dat zou een unicum betekenen in mijn inmiddels roemruchte futsalcarriére. Speciaal voor deze heugelijke wedstrijd had Berend met hulp van Mem een busje geregeld zodat er nu niet twee chauffeurs nodig waren maar we aan eentje genoeg hadden.

Start samenwerking met sc Heerenveen

Samenwerking sc Heerenveen en vv Holwerd

Eerder hebben wij op verschillende manieren geïnformeerd over de samenwerking die wij in de winterstop met sc Heerenveen zijn aangegaan. Gister, voor de wedstrijd tegen AZ, is deze samenwerking
officieel van start gegaan:

De overeenkomst werd ondertekend tijdens de themabijeenkomst die sc Heerenveen gister organiseerde voor jeugdtrainers van hun partnerverenigingen. Vanuit vv Holwerd konden Marco Bouma, Tjibbe Anne Veenema en Ward Schaap direct aanschuiven. Een mooie start van de samenwerking!

Futsal Holwerd 1 maakt uitglijder

Heel Friesland was op vrijdagmiddag/avond in de ban van code oranje. Tientallen ongelukken vonden plaats in de provincie vanaf halverwege de middag ongeveer. Cambuur-Go Ahead Eagles en de Unis Flyers-Herentals waren vanwege het weer afgelast. Maar het toeval wilde dat wij op vrijdagavond een competitiewedstrijd moesten spelen, uit in Leeuwarden. Een aantal van ons zag het niet zitten om af te reizen naar Leeuwarden, liever nam men veel eerder plaats op de barkruk in de kroeg. Vooral onze weerman Leo was erg sceptisch over het weer.

Duur avondje voor Futsal Holwerd 1

Na een succesvol OFK waarin we met aanvallend voetbal pas strandden bij de laatste 16 hervatte deze week de competitie met een thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper De Griffioen 1. In Oosterwolde kregen we een paar maanden geleden ongenadig op ons broek: 22-0 werd het toen. Ook andere tegenstanders in onze competitie gingen ruim de bietenbrug op tegen hen, maar zo bont als wij had geen enkele ploeg het tot nu toe gemaakt. We bleven toen ook 2x 25 minuten vol aanvallend spelen en zo speelden hen eigenlijk precies in de kaart.

Subscribe to vvHolwerd.nl RSS