Teleurstellend Futsal Holwerd 1 krijgt klop van Potetos 17

Ook deze week mocht het Holwerder futsalvlaggeschip weer uitvaren. De reis ging op maandagavond wederom oostwaarts want op het programma stond een uitwedstrijd en tegenstander was Potetos 17. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen speelden we uit tegen hun tweede, toen gingen we met 6-2 terecht en vrij kansloos de bietenbrug op. Het 17e van Potetos schatte ik toch iets lager in dus misschien viel er op de vrij desolate maandagavond nog wat te halen in Groningen. Rond de klok van 8 uur kwam Jeroen voorrijden, vergezeld van Ulbe en Jan Johannes.

Futsal Holwerd 1 bekert door met hulp van de scheidsrechter

Het was me het futsalavondje wel afgelopen woensdagavond. Het tweede zaalteam moest het thuis voor de competitie opnemen tegen Wardy 1. Omdat het tweede wat personele problemen had werd ik gevraagd om te keepen. Keeper Geart zou dan futsallen en met Egbert die last minute nog opgetrommeld was zouden er dan drie wissels zijn, wat in de ogen van de rest van de selectie net genoeg zou moeten zijn. Meer spelers van eerste waren helaas niet beschikbaar omdat wij zelf na het tweede nog een bekerwedstrijd moesten spelen.

Futsal Holwerd 1 heeft weer een driepunter in de tas

Het was een hectisch maar bovenal leuk weekje zo halverwege november. Qua futsal stond afgelopen woensdag de vijfde competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. Tegenstander in ons eigen MFA was G.S.F.V. Drs. Vijfje 6. Onze tegenstander had tot dusver nog maar één wedstrijd gewonnen in de competitie. Dat kan natuurlijk de beste overkomen, want ook wij hadden nog maar één competitiewedstrijd gewonnen dit seizoen. Op papier dus een zespuntenwedstrijd waarin beide ploegen op zoek moesten naar hun tweede overwinning. Wij waren bijna overcompleet deze avond.

Futsal Holwerd 1 bekert door ten koste van Blauw Wit 6

Na een weekje vrij omdat ons MFA omgetoverd was voor de Kleindierenshow konden we deze week weer los qua futsal. Geen competitiewedstrijd maar een bekerwedstrijd stond op het programma. Nadat we eerder dit seizoen Wardy 1 verslagen hadden moesten we het nu opnemen tegen Blauw Wit 6. Een vierdeklasser bleek dit te zijn, op zich zou dat op papier vooral thuis niet al te lastig moeten zijn. Maar we speelden niet op papier dus wist je maar nooit hoe de bal zou rollen deze avond. Ik was voorafgaand aan de wedstrijd al in een feestelijke stemming.

Futsal Holwerd 1 kijkt de ogen uit bij G.S.F.V. Drs. Vijfje 5

Afgelopen woensdag speelden we alweer onze vierde competitiewedstrijd. In Groningen was G.S.F.V. Drs. Vijfje 5 de tegenstander. De derde uitwedstrijd, voor de tweede keer dit seizoen in Groningen. Het late tijdstip van 22.00 uur stond niet iedereen aan. Het was er mede debet aan dat onze selectie aardig gehavend was deze avond. Bij absentie van Leo, Marco, Jeroen en Jan Johannes was het maar goed dat Egbert nog mee wou ballen met Rick, Ulbe, Sjoerd, Kars en ondergetekende. Anders hadden we niet eens een wissel gehad deze wedstrijd.

Subscribe to vvHolwerd.nl RSS